quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
extraescolar
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

SERVEI DE MENJADOR*

El servei de menajdor de l'escola el gestiona l'empresa Ziga-Zaga.

Els menús s’enviaran mensualment a les famílies. També es poden consultar en aquest mateix apartat i a la web de l’AMPA ampaestelmolins.cat

Els nens i nenes que fan ús diàriament del servei de menjador hauran de portar un justificant si un dia no es queden a dinar a l’escola.

Cal també que, si els vostres fills/es es queden a dinar un dia esporàdic, o bé es queden habitualment i un dia no ho fan,  que ens ho comuniqueu per escrit.

Si algun/a alumne/a ha de fer règim per indisposició, cal avisar al matí, per escrit, perquè se li pugui fer un menjar especial. Sempre i quan sigui possible cal portar nota mèdica.

El menjador es considera un espai educatiu, per tant és molt important que si algun dia hi ha algun aliment que no agradi als vostres fills/es seria adequat que no demanéssiu règim perquè se li fes canvi d’alimentació, ja que s’han d’acostumar a menjar de tot.

En cas que hi hagi intolerància a certs aliments o per una altra causa de salut caldrà dur un certificat mèdic a principi de curs (s’ha de renovar el certificat mèdic cada curs).

Recordeu que per poder administrar medicaments cal seguir la normativa escolar.

Els dies de sortides, l’escola farà el menjar dels nens i nenes que es queden habitualment a dinar. És indispensable que aquells alumnes que no vulguin fer ús del servei de menjador  els dies de sortida omplin la butlleta a començament de curs, i això serà vàlid per tot el curs escolar. A mitjans de curs no es podrà renunciar del servei de pícnic. No es descomptarà el dinar d’aquests dies, atès que l’escola continua mantenint el servei.

Qui no hagi avisat omplint la butlleta corresponent, i porti el menjar de casa el dia de sortida, s’emportarà el pícnic que s’ha fet des de la cuina perquè considerem que en cap cas s’ha de llençar el menjar.          

La coordinadora de menjador és a l’escola de dilluns a divendres, de 7:45h a 15:00h., però l’horari d’atenció és de 9:00h a 9:45h

 

 

* Servei ofert per l'AMPA

BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

242872 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin