quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
menjador
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

EXTRAESCOLARS AMPA 2017 - 2018

Si voleu apuntar els vostres fills/filles a les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA, cal que us doneu d’alta a través de la web de l’AMPA, dins de la secció de Gestió.

Les activitats extraescolars queden subjectes a que s’arribi al quòrum necessari de nens apuntats per poder-les dur a terme.

Aquest és el resum d’activitats proposades:

Per infantil:

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Migdia

 

Escacs (P5)

 

Zumba (P5)

 

Tarda
16:30 -17:30

Circ

Teatre

Dansa moderna

Jocs tradicionals

 

Per primària:

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Migdia

 

Escacs

Robòtica        (2on-6è)

Zumba

Piscina        (3r-6è)

Anglès
 (grup C)

  Anglès
 (grup D)

Anglès
 (grup C)

Anglès
 (grup D)

 

Tarda
16:30 -17:30

Circ

Teatre

Dansa moderna

Jocs tradicionals

 

Handbol
(1er-4art
16.30-17.45)
(5è-6è
18.00-19.00)

Futbol
(1er-4art
16.30-18.00)
(5è-6è
18.00-19.00)

16:30 -17:45

Anglès
 (grup A)

  Anglès
 (grup B)

Anglès
 (grup A)

Anglès
 (grup B)

 

 

CIRC (Proesco)
    Serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir, es treballarà el món del circ a través de la figura del Clown, sempre des d´una basant psicomotriu: obtenint un millor coneixement i control del moviment del propi cos, treballant habilitats i destreses, com per exemple salts , equilibris etc. I creant les nostres pròpies eines de circ  (malabars , xancles….)

 

JOCS TRADICIONALS (Proesco)

Jocs i contes tradicionals i populars passen a formar part fonamental de la nostra cultura, que es construeix i es renova dia a dia amb les petites variacions que introduïm els mateixos jugadors. Hem de treballar i preservar els jocs populars ja siguin catalans o d’arreu del món i transmetre a les nostres generacions per tal que no desapareguin. El conte, és una porta oberta a la imaginació i la fantasia, clau per trobar solucions als problemes que tenen els infants.

DANSA MODERNA (Proesco)

Serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir, on  aprendran a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l´espai a partir del seu moviment. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d´activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat a les diferents edats.

Zumba (Proesco)

 

L’activitat és un estil de ball modern on es treballa la coordinació i el ritme, i on els nens i nenes es diverteixen molt ballant, es fa exercici per aprendre a controlar el propi cos, i s’ajuda a la psicomotricitat dels petits a través de la dansa.

 
ANGLÈS (Kith)

Els més petits s’inicien en el coneixement de la llengua anglesa i els més grans perfeccionen el seu coneixement. L’objectiu és que els nens/es adquireixin una base sòlida de l’idioma. Els nens/es aprenen la llengua anglesa a partir d’activitats lúdiques i engrescadores.

 

ESCACS (Escac i mat)

En aquesta activitat es pretén que els alumnes progressin en el coneixement dels escacs, els seus elements i normes bàsiques, que respectin les normes del joc, que acceptin esportivament el resultat i que respectin els companys/es i el material necessari per al joc, sempre pretenen que gaudeixin del joc..

 

ROBÒTICA

CodeLearn és una empresa especialitzada en la formació de programació orientada a nens per desenvolupar l’habilitat del pensament  computacional d’una manera lúdica i divertida. El pensament computacional, que és el que se’n desprèn d’apendre a programar, no consisteix en apendre un llenguatge de programació en si mateix sinó que es centra en conceptes bàsics com  la lògica, la relació causa-efecte, la construcció d’algoritmes com a mètode de resolució de problemas, etc.

HANDBOL (Club Espostiu Molins de Rei)

L’Handbol és un esport d’equip integrador, que fomenta el joc col·lectiu i la participació de tots els membres del grup. Es vol fomentar el desenvolupament psicomotor del jugador/a des d’una perspectiva molt lúdica ja que és un esport molt divertit, ràpid, amb contacte físic i molt espectacular.
Es realitzaran partits amistosos de forma esporàdica algun dia entre setmana.

FUTRBOL (CFS Molins 99)

El futbol és un esport d’equip integrador, que fomenta el joc col·lectiu i la participació de tots els membres del grup. Es vol fomentar el desenvolupament psicomotor del jugador/a des d’una perspectiva molt lúdica.

PISCINA MIGDIA (Club Natació Molins de rei)

L’AMPA organitza el curset de Piscina extraescolar els divendres al migdia, pels cursos de 3er fins a 6è.  Les classes es realitzen al Club Natació de Molins de rei i les imparteixen monitors del club. Els nens/es es desplacen fins a la piscina acompanyats per monitors.

TEATRE (Proesco)

L’objectiu d’aquesta activitat és aprendre a relacionar-se amb la resta d’infants, comunicant-se a través del llenguatge corporal, gestual, perdre la timidesa, jugar i sobretot divertir-se. És una activitat molt creativa on es combinen diferents jocs, tècniques i dinàmiques.

BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

242868 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin