quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
menjador
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

EXTRAESCOLARS AMPA 2016 - 2017

Si voleu apuntar els vostres fills/filles a les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA, cal que us doneu d’alta a través de la web de l’AMPA, dins de la secció de Gestió.

Les activitats extraescolars queden subjectes a que s’arribi al quòrum necessari de nens apuntats per poder-les dur a terme.

Aquest és el resum d’activitats proposades:

A la tarda:

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Infantil
16:30 a 17:30

Circ

Ioga

Dansa moderna

Jocs tradicionals

 

 

 

 

Anglès   (P4-P5)

 

Primària
16:30 a 17:30

Circ

Ioga

Dansa moderna       (1r-2n)

Anglès      (1.30h)

 

 

Al migdia:

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Infantil

 

Escacs (P5)

 

Zumba (P5)

 

Primària

Teatre musical en anglès        (5è-6è)

Escacs

Teatre musical en anglès        (1r-4t)

Zumba

Piscina        (3r-6è)

 

CIRC (Proesco)
Serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir, es treballarà el món del circ a través de la figura del Clown, sempre des d´una basant psicomotriu: obtenint un millor coneixement i control del moviment del propi cos, treballant habilitats i destreses, com per exemple salts , equilibris etc. I creant les nostres pròpies eines de circ  (malabars , xancles….)

 

IOGA (Proesco)

Aquest activitat de ioga per a nens es basa en el mateix treball que es faria amb adults, però des d’una vessant més lúdica, on els nens treballen el ioga d’una manera dinàmica i en continu moviment. Sempre des del joc i ajudant-se de la imaginació, aprendran a crear postures de ioga en moviment i estiraments bàsics que fomenten la seva elasticitat, flexibilitat i coordinació. També aprendran a controlar la seva respiració i els ajudarà a concentrar-se i relaxar-se, deixant anar l’energia d’una manera creativa i divertida.

 

DANSA MODERNA (Proesco)

Serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir, on  aprendran a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l´espai a partir del seu moviment. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d´activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat a les diferents edats.

JOCS I CONTES TRADICIONALS (Proesco)

 

Els jocs i contes tradicionals i populars passen a formar part fonamental de la nostra cultura, que es construeix i es renova dia a dia amb les petites variacions que introduïm els mateixos jugadors. Hem de treballar i preservar els jocs populars ja siguin catalans o d’arreu del món i transmetre a les nostres generacions per tal de que no desapareguin. El conte és una porta oberta a la imaginació i la fantasia, clau per trobar solucions a problemes que tenen els nens i nenes.

 
ANGLÈS (Acadèmia Progress)

Els més petits s’inicien en el coneixement de la llengua anglesa i els més grans perfeccionen el seu coneixement. L’objectiu és que els nens/es adquireixin una base sòlida de l’idioma. Els nens/es aprenen la llengua anglesa a partir d’activitats lúdiques i engrescadores.

Les classes són impartides per l’acadèmia Progress de Molins de rei seguint la didàctica que segueixen en el seu centre.

     

ESCACS (Escac i mat)

En aquesta activitat es pretén que els alumnes progressin en el coneixement dels escacs, els seus elements i normes bàsiques, que respectin les normes del joc, que acceptin esportivament el resultat i que respectin els companys/es i el material necessari per al joc, sempre pretenen que gaudeixin del joc..

 

TEATRE MUSICAL EN ANGLÈS (PlayTeatre)

En aquest activitat donarà els participants l’oportunitat d’explorar el teatre com una via per a l’expressió creativa i física. Les classes seran dirigides en anglès i se centraran en jocs i creació col·laborativa. Gràcies a la immersió intensiva, els participants es veuen amb una major capacitat i fluïdesa per a l’expressió en aquest idioma. El curs és eminentment pràctic, el vocabulari i la gramàtica es treballen des de la vessant més lúdica, a través de jocs de rols, jocs d’improvisació i textos teatrals adaptats al nivell dels alumnes. Aquest enfocament permet el desenvolupament personal i la confiança en un mateix en parlar en un altre idioma, afavoreix les capacitats imaginativa, comunicativa, vocal, d’escolta, de coordinació i de ritme dels i les participants i fomenta les relacions de grup i el treball en equip.

 

ZUMBA (Proesco)

L’activitat és un estil de ball modern on es treballa la coordinació i el ritme, i on els nens i nenes es diverteixen molt ballant, es fa exercici per aprendre a controlar el propi cos, i s’ajuda a la psicomotricitat dels petits a través de la dansa.

PISCINA MIGDIA (Club Natació Molins de Rei)

L’AMPA organitza el curset de Piscina extraescolar els divendres al migdia, pels cursos de 3er fins a 6è.  Les classes es realitzen al Club Natació de Molins de rei i les imparteixen monitors del club. Els nens/es es desplacen fins a la piscina acompanyats per monitors.

BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

logo50anys

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

INTRANET

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

206766 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin