quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
menjador
extraescolar
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

QUI SOM
Una mica d'història...

L’escola va iniciar les seves activitats el curs 1967-68 com a parvulari de titularitat privada, amb uns principis molt clars d’educació activa, catalana i progressista. Aquests inicis van tenir lloc a l’antiga Plaça Pius XII (actual Plaça de la Juventut).

Ateses les circumstàncies sociopolítiques d’aquell moment, els pares varen demanar continuïtat a l'EGB, cosa que suposà la necessitat d’ampliar els espais disponibles llogant els baixos del número 25 del carrer 25 de gener (l'actual Onze de Setembre).

La manca de subvencions, unes instal·lacions molt reduïdes i les dificultats que posaven les diferents administracions de l’època, van estar a punt de posar punt i final a un projecte que s’havia iniciat tan sols cinc anys enrere. Va ser quan els pares es van fer càrrec de la gestió de l'escola sota la forma d'una cooperativa que va ser aprovada a l'octubre de 1973 tenint com a objectius bàsics la continuació de l'escola amb la seva filosofia original i aconseguir els mitjans per a la construcció d'un nou edifici on es pugui fer realitat l'oferta de tot el cicle educatiu. Aquest edifici és on es troba actualment l’escola, al carrer Sant Joan i va ser inaugurat al començament del curs 1977-1978. Posteriorment, l’any 1984, va concloure l’ampliació de l’edifici.

Adherida des del primer moment a Rosa Sensat i als moviments de renovació pedagògica, l’escola va formar part del CEPEPC (Col·lectiu d'Escoles per l'Escola Pública Catalana) des de la seva fundació amb l’objectiu de convertir-se en escola pública, fita que es va aconseguir el curs 1987-88.

Aquest precedents històrics han conformat la manera de ser de l’escola, pel que fa a la seva manera de treballar, i també per l’actitud de col·laboració dels pares, que han recollit l’esperit cooperatiu d’aquells anys.


BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

231024 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin