quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
menjador
extraescolar
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

eTWINNING
El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea dirigida a promoure l'establiment d'agermanaments escolars i el desenvolupament de projectes de col·laboració a través d'Internet entre dos o més centres escolars de països europeus diferents sobre qualsevol temàtica de l'àmbit escolar acordat pels participants.
La col·laboració es porta a terme mitjançant una plataforma en Internet i l'ús d'altres eines TIC/TAC i fent servir la llengua estrangera com a llengua de comunicació. Això comporta, a més d'una millora en la competència TIC dels alumnes, una millora en l'ús de l'anglès, ja que el fan servir en un entorn comunicatiu real, i els ajuda a millorar tota una sèrie de competències més generals relacionades amb el treball en equip, la negociació, el coneixement intercultural, etc

 

CURS 2016/2017: Discovering a new country

Aquest curs, els alumnes de 6è participen al projecte Discovering a new country juntament amb l'escola Dolynska de Ucraïna.

L'objectiu d'aquest projecte és que els alumnes descobreixin aspectes culturals de l'altre país a través de diferents activitats dissenyades tant per les mestres responsables del projecte com pels mateixos alumnes.

CHRISTMAS IN UKRAINE & CATALONIA

Students from both countries prepared a prezi about the traditions in Christmas.

 
 

 

CURS 2015-2016: Let's learn about Europe

Aquest curs, els alumnes de 6è han participat al projecte Let's learn about Europe! juntament amb una escola de Livadia, Grècia.

El projecte ha consistit en descobrir diferents aspectes culturals dels estats membres de la Unió Europea, fent-ho de manera col·laborativa i amb l’anglès com a llengua de comunicació.

Videoconference between Greece & Catalonia

Segell de Qualitat Nacional i Europeu

La gran notícia és que aquest projecte ha guanyat el Segell de Qualitat Nacional i Europeu, un reconeixement a la gran feina feta pels alumnes i mestres d’anglès d’ambdos països.

 


BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

231022 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin