quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
ampa
acollida
menjador
extraescolar
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

50è ANIVERSARI

Quina gran vetllada la del dissabte 8 d'octubre de 2016! Quantes emocions, quants retrobaments... quina alegria es respirava per cada racó de l'escola.


Feia molt de goig veure emocionats els antics mestres retrobar-se amb tants alumnes amb qui tants moments van compartir; passejar pels passadissos i les aules on van passar gran part de la seva vida.


Feia molt de goig veure a les famílies i els alumnes actuals de l'escola gaudir d'aquesta festa sent conscients del moment tan important del que estan formant part.


Feia molt de goig veure els mestres actuals gaudir d'una festa que han estat preparant amb moltíssima il·lusió durant molt de temps.
Per això no trobem paraules per expressar l'agraïment a tots els que ens vau acompanyar ahir fent de la festa LA GRAN FESTA!!!!

Volem agrair molt especialment a l'AMPA i a les famílies que ens van ajudar a que la festa es desenvolupés tal i com estava prevista.


També agrair molt especialment la col·laboració de les mestres jubilades en aquesta celebració.
Un altre agraïment per tots els que han ajudat subvencionant una part d'aquesta festa: Autocorb, Santillana Grup Promotor, Fitnesscenter Personal Wellness, Cosas de Boda, Ziga-Zaga, CN Molins, Restaurant La Peni, Matenoal, Local Molins de Rei, Departament d'Ensenyament, Ajuntament Molins de Rei, AMPA Escola Estel, Pastisseria Cardona i LLuís Retolació.


Finalment agrair a tots els professionals que van dur a terme la seva tasca de manera excepcional: Ignasi Termes, Darània, Local Bar Musical, Players Sport i Gestió, Catering L'empordà, Sonitrons, Camell Molins de Rei, Giramón. 

 

 

 

 

 


BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

224055 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin