quisom
quisom
instalacions
calendari
horaris
equip
documentacio
matriculacio
ampa
acollida
menjador
extraescolar
contacte
pares
alumnes
recorda
Códigos QR / Qr Codes

AMPA (Associació de Mares i Pares de l'Escola Estel)

ampa@ampaestelmolins.cat / web de l'AMPA

L’Associació de Mares i Pares (AMPA), de l’Escola Estel de Molins de Rei, la formem totes les mares i pares que tenim als postres fills i filles matriculats al centre.


COM FUNCIONEM:

L’AMPA està representada per una Junta Directiva (aquest curs formada per 6 membres) sempre viva i canviant, formada per mares i pares voluntaris que assumeixen un compromís actiu amb l’Escola. Per tal d'assegurar la rotació, els membres de la Junta Directiva només poden estar-hi durant tres anys. Les reunions de la Junta són quinzenals, a dos quarts de deu del vespre i a més a més dels membres de la Junta hi poden assistir tots els socis que ho vulguin. En aquestes reunions s'aborden les qüestions per gestionar tota l'activitat de l'AMPA.

El màxim òrgan de l'AMPA és l'Assemblea General de mares i pares, que es tracta d'una reunió general de socis convocada una vegada ja ha començat el curs. En la reunió s'informa de l'estat de comptes, de les diferents activitats a realitzar durant el curs, s'aprova el nou pressupost, i és constitueix la nova junta. Al ser la reunió en la que assisteixen totes les mares i pares, és un moment també per poder parlar de les diferents inquietuds que ens preocupen.

Els socis de l’AMPA estem representats a l’Escola, al Consell Escolar del Centre i al Consell Escolar Municipal.

 

Durant l’últim curs també s’han creat diverses comissions que porten a terme diferents tasques:

 • Comissió de bricolatge
 • Comissió de la revista
 • Comissió de festes
 • Comissió xarxa interampes

L'AMPA també disposa d'una Borsa de Voluntaris que inclou aquelles mares o pares que s'ofereixen, o són requerits, per col·laborar esporàdicament en alguna activitat que precisa un esforç o coneixement complementari, com una ajudant de tresoreria icol·laboradors diversos... I esperem poder ampliar la llista a d’altres propostes. Volem un Ampa oberta i participativa per a totes les famílies.

QUÈ FEM:

L’AMPA gestiona una sèrie de serveis i actuacions. El principal servei de gestió es el Menjador, on aquest curs en fan ús diari 165 alumnes, aquest inclou tant els serveis de menjars com la gestió del temps del migdia. Altres serveis són l’Acollida al matí i Activitats Extraescolars.

Cada any fixem unes actuacions prioritàries a realitzar amb l’escola per ajudar o recolzar activitats i propostes que puguin sorgir del claustre, equip directiu o de pares i mares de l’escola. Aquestes són les activitats principals:

 • Cada gener arriben els Reis gràcies a la quota de l’AMPA que serveix per comprar material educatiu per les aules, pissarres electròniques, colors, compassos, boles del món....
 • Facilitar a les famílies la compra dels llibres de text a la mateixa escola, amb un descompte per els socis.
 • Comprar llibres per a la biblioteca de l‘escola (Sant Jordi).
 • Gestionar el Servei d’extraescolar de piscina, al migdia, dirigit als alumnes des de 3r a 6è. Gestionar la resta d’extraescolars que es realitzen a l’escola: iniciació al futbol, dansa, teatre, anglès, ...
 • Col·laborar en la reposició/sociabilització dels llibres de text col·lectius.
 • Organitzar una jornada de “bricolatge” a l’escola conjuntament amb la direcció, on intentem suplir algunes deficiències.
 • Realitzar una o dues conferències, durant el curs, adreçades a les famílies de l’escola sobre temes d’interès relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles.

Per ser soci de l’AMPA, només cal tenir els vostres fills matriculats al centre i pagar una quota anual de 44,00€ per família, donant dret a utilitzar tots els serveis que oferim.

Insistim en la importància de fer-se soci de l’AMPA, ja que tots els nens de l’escola es beneficien del material comprat per l’AMPA.

D’altra banda els no socis tenen un recàrrec del 15% en tots els serveis gestionats per l’AMPA.

Per donar-se d’alta com a soci, cal que us doneu d’alta a través de la web de l’AMPA , dins de la secció de Gestió, i marcant l’opció:
- Família sòcia de l’AMPA.

En cas de no poder fer la inscripció via internet, cal omplir les butlletes d’inscripció de les diferents activitats.

BLOGS DE CLASSE
  P3
  P4
  P5
  PRIMER
  SEGON
  TERCER
  QUART
  CINQUÈ
  SISÈ
 

PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

REVISTA 3,2,1, ESTEL!
  EDICIONS

baldirireixac

 
eTwinning

 

 

escolaverda
Escola Verda

FOTOGRAFIES

Xarxa Meteorològica

Meteoclimatic

Escola Estel

EstelEscola

 

242865 Visites
© Escola Estel Molins. Tots els drets reservats
Admin